Antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei. Se aseaza apoi
Antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei. Se aseaza apoi intr-o cratita sau tava, se pun 2-3 linguri de apa calda si se fierb pe foc 10-15 minute, dupa care se da vasul la cuptor. Dupa ce s-a rumenit putin se presara cimbrul, se stropeste cu vin, se adauga supa de carne sau apa si se continua fierberea pina se fragezesc antricoatele bine. Cind sint gata se scot si se tin la cald, acoperite, pina se servesc. In sosul format se pune mai intii morcovul taiat rondele, apoi conopida desfacuta in buchetele si la urma dovlecelul taiat in rondele mai groase. Dupa ce legumele au fiert se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Cind se serveste, se asaza antricoatele pe un platou, iar de jur imprejur se pun legumele. Se decoreaza cu salata verde.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios