Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turn
Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turnam 4 dl de apa deasupra si adaugam usturoiul pisat. O punem la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu, pana se inmoaie. Prajim feliile de paine, le inmuiem in sosul de langa carne si punem pe fiecare felie o fasie de carne si o fasie de castravete.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi