Antricot de porc cu capere

Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg antricot
  • 200 gr piept afumat
  • 150 gr ceapa
  • 150 gr capere
  • 1 jumatate pahar cu otet de vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaza, pipereaza si se acopera vasul cu un capac. Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete:

Gratar de porc cu vinete coapte

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide