Anghemaht de miel

Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • apa
  • 4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 30 gr unt

Mod de preparare

Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi apa cat sa acopere carnea, se sareaza si se pipereaza si se lasa mai departe la fiert, acoperind vasul cu un capac. Dupa ce carnea este gata fiarta iar apa scazuta, se pun aproximativ 30 gr unt si 2 linguri ulei, faina si se lasa la fript in cuptor.


Se serveste cu legume sote.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post