Anghemacht de miel

Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cit sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ram

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 900 g carne de miel
  • 150 g ulei sau untura
  • 100 g faina
  • 100 g ceapa
  • 200 g zarzavat
  • sare de lamiie
  • piper
  • verdeata
  • zeama de lamiie
  • 1 kg cartofi pentru garnitura

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cit sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ramasa se trage usor ceapa, la care se adauga zarzavat de supa ras, apoi faina, amestecindu-se. Se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 20-30 minute , dupa care se strecoara peste carnea prajita, potrivindu-se de sare, piper si de acreala cu sare de lamiie. Se fierbe pina este gata carnea.
Se serveste cu cartofi natur, presarati cu verdeata si cu felii de lamiie

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post