Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vit
Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vitel si carnea de porc, se taie cubulete si se pune la macerat in 75 ml vin rosu alaturi de 2 catei de usturoi. Peste aceasta compozitie, se adauga 120 g apa in care s-au fiert cepele, potrivite cu sare, piper si cuisoare(dupa gust). Dupa 24 h(de macerat), se da in clocot 10 min.
Se intinde felia de vitel, se unge cu unt, pe care se presoara cubulete de carne de porc, vitel si fasii de peste, precum si ciuperci, fasii de catravete murat, bucatele de usturoi.
Se infasoara felia de carne cu toate ingredientele mentionate, si se leaga cu sfoara. Cu grija se pune ruloul intr-o tava, se unge cu unt, ulei; se presara cu cimbru, si menta, se pune 75 ml vin si se introduce la cuptor.Dupa cca 90 min, se scoate si se unge cu smantana.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios