Macrou in cada

Se taie rondele macroul si se aseaza intr-un vas yena (sau unul rezistent la microunde), se stropeste cu putin ulei, se taie si lamaie feliute subtiri

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de macrou
  • o lingura ulei
  • 1 lamaie
  • mirodenii (oricare)
  • piper
  • optional vin alb

Mod de preparare

Se taie rondele macroul si se aseaza intr-un vas yena (sau unul rezistent la microunde), se stropeste cu putin ulei, se taie si lamaie feliute subtiri care se aseaza pe langa si peste macrou, se codimenteaza, se pun boabele de piper, se se toarna si un pahar de vin alb peste toate. Se selecteaza programul de 50% micro - 50% grill

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur

Salutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...

Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide