Hamburger clasic poate fi facut cu usurinta in casa si are un gust chiar mai bun decat cel din comert. Singurul impediment este ca si acest tip de hamburger da dependenta!
Sos : Se amesteca intr-un castron : 2 lingurite mustar + 2 lingurite ketchup + sare + piper + 1 lingurita zahar, pana iese o pasta, de culoare mustar.
Se prajesc separat : carnea, apoi oul pe care il bateti bine inainte.
Se taie chifla, iar in interior se pun : Sos, ceapa tocata,carnea,o felie de branza topita ( se pot pune si 2 dupa preferinta pentru intensificarea gustului ), 2-3 felii de rosie,cateva felii de castravete ( normal / murat ), din nou sos,oul ( Oul cand se prajeste, se amesteca cu o lingura in el ca sa nu fie chiar ca la omleta ) si salata. Apoi se pune partea de sus a chiflei si gata.
Hamburgerul clasic de casa se poate servi imediat dupa ce este ,,ansamblat", daca doriti, alaturi de o salata verde asortata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post