Pentru a prepara aceasta reteta de friptura de miel cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, piper, boia dulce, smantana, usturoi.
Pulpa de miel se spala, se freaca cu lamaie pe ambele parti si se unge cu unt topit si boia dulce. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tava, adaugand o ceasca de apa si boabe de piper.Se pune la cuptor pentru o ora. Dupa o ora se intoarce si se stropeste cu sosul din tava. Se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste cu mujdei si smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Pulpa de miel cu usturoi si cimbru
Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere
De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...
Desert clatite pufoase cu afine si lamaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala