Pentru a prepara aceasta reteta de drob de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: maruntaie de miel, oua, ceapa verde, patrunjel, sare, piper.
Maruntaiele de miel se curata, se spala si se pun la fiert. Dupa ce au fiert si s-au racit, se toaca in masina de tocat carne. Apoi se amesteca cu 3 galbenusuri, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Se amesteca bine.
Se ia o forma de chec si se unge cu ulei. Se toarna compozitia in tava si se pune la cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste pe pat de salata.
Alte retete recomandate:
Ciorba de salata
Iahnie de fasole
Ciorba de miel
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala