Cotlet de porc

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura ames

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de cotlet dezosate
  • 250 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • o ceapa
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • alte condimente (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura amestecul obtinut din smantana, cascaval, ceapa rasa sau taiata marunt, condimente (sare, piper, etc.). Vasul acoperit se pune la cuptor pentru inca 10 minute la 500W.
Cotletul se poate servi dupa preferinta cu cartofi natur, mazare sau fasole verde sote.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala