Mod de preparare: 1. Pune pestele intr-un vas larg, rezistent la cuptorul cu microunde (cu capac etans), presara sare si piper, cateva fire de coaja d
Pune pestele intr-un vas larg, rezistent la cuptorul cu microunde (cu capac etans), presara sare si piper, cateva fire de coaja de lamaie rasa si stropeste cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Acopera vasul cu capac.
Fierbe cartofii in apa clocotinda cu sare, timp de circa 15 minute, pana cand se patrund. Adauga mazarea si lasa sa dea din nou in clocot, apoi scurge lichidul. Prajeste ceapa verde intr-o lingura de ulei de masline. Da vasul cu peste la microunde timp de 3-5 minute.
Combina smantana cu mustarul si adauga cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie si putina coaja rasa de lamaie.
Adauga cartofii, mazarea, ceapa rumenita, amesteca bine si serveste cu pestele deasupra.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios