Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita aveti nevoie de carne de pasare, oua, gris, ulei de masline, morcov, ardei gras, patrunjel si usturoi.
Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita de pui se pun intr-o cratita 2 linguri de ulei de masline, un morcov ras si ardeiul taiat feliute. Se lasa sa se inabuse, se completeaza cu 2 cani de apa, cubul de supa de vita si se lasa sa fiarba. Intre timp se amesteca carnea de pasare cu ouale, usturoiul pisat si patrunjel verde. Se fac bilute care se dau prin gris apoi se pun in cratita. Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic
Tocanita de perisoare de pasare se serveste calda, cu gris.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post