Tocanita de perisoare de pasare cu gris

Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita aveti nevoie de carne de pasare, oua, gris, ulei de masline, morcov, ardei gras, patrunjel si usturoi.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame carne de pasare
  • 2 oua
  • 1 lingura gris
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • ardei gras
  • patrunjel
  • 1 cub cu gust de vita pentru supa
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita de pui se pun intr-o cratita 2 linguri de ulei de masline, un morcov ras si ardeiul taiat feliute. Se lasa sa se inabuse, se completeaza cu 2 cani de apa, cubul de supa de vita si se lasa sa fiarba. Intre timp se amesteca carnea de pasare cu ouale, usturoiul pisat si patrunjel verde. Se fac bilute care se dau prin gris apoi se pun in cratita. Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic


Tocanita de perisoare de pasare se serveste calda, cu gris.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors