Supa de zarzavat cu galuste

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1/4 lingura nucsoara
  • cateva fire patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • gris
  • sare

Mod de preparare

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. Se curata si se spala cartoful, morcovii si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cu o lingura galustele preparate dintr-un ou, batut cu un ulei si putina sare, amestecat apoi cu gris. Se adauga si un fir de patrunjel verde, taiat marunt. Se amesteca compozitia si apoi supa de galuste se lasa la fiert pe foc mic.


Supa de zarzavat cu galuste se serveste calda cu patrunjel tocat si piper negru proaspat macinat sau ardei iute.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors