Snitel de pui in aluat

Pentru snitel de pui in aluat pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se bat cu smantana si laptele, adaugam faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • chili
  • 100 g smantana
  • 50 ml lapte
  • faina
  • patrunjel
  • 2 oua

Mod de preparare

Pentru snitel de pui in aluat pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se bat cu smantana si laptele,adaugam faina cat sa iasa un aluat mai gros ca la clatite,adaugam sare,piper si patrunjel tocat. Trecem snitele prin aluat dupa care le prajim in ulei inchins. Scoatem pe un servetel absorbant.

Snitelul de pui in aluat am servit cu cartofi la cuptor


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce