Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.
Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.
Portioneaza aluatul de foietaj (dezghetat la temperatura camerei) in patrate mici, egale (aproximativ 4-5 cm).
Amesteca branza impreuna cu smantana, piperul si rozmarinul.
Aseaza in mijlocul patratelelor bastonasele iar peste ele putina compozitie (daca nu ai bastonase rezistente la coacere poti folosi orice alt tip de bastonase, pe care le vei pune dupa ce patratelele cu branza s-au copt pentru a nu se topi).
Impatureste-le apasand un pic pe margini cu furculita pentru a nu se desface in timpul coacerii.
La final unge-le cu oul batut apoi aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pergament si pune-le in cuptorul preincalzit la 200gC pana se rumenesc (aproximativ 15 minute).
Pe desupra poti presara susan, mac sau cascaval ras.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post