Ou umplut cu pasta de peste

1. Se fierbe oul tare si se taie pe jumatate. 2. Se scoate galbenusul. 3. Pestele se frige sau se fierbe si se mixeaza. 4. Se amesteca apoi cu galbenu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50 g hering
  • 10 ml lamaie
  • sare
  • 10 g masline
  • 20 g salata verde
  • verdeata

Mod de preparare

1. Se fierbe oul tare si se taie pe jumatate.

2. Se scoate galbenusul.

3. Pestele se frige sau se fierbe si se mixeaza.

4. Se amesteca apoi cu galbenusul, sucul de lamaie si se adauga sarea.

5. Cand s-a obtinut o pasta omogena, se umplu jumatatile de albus.
Se serveste pe platou ornate cu salata verde si decorate cu masline si frunze de patrunjel.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors