Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.
Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.
Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii agitam bine pana sunt toate fasiile de pui acoperite cu faina.
Punem intr-o foaie de copt corn flakes-ul si il maruntim cu un sucitor sau cu un pahar.
Intr-un vas batem oul cu mustarul,un pic de sare si piper.Adaugam puiul scuturat bine de faina,apoi il punem pe corn flakes.Puteti sa puneti fiecare bucata sau puteti sa le puneti pe toate odata,amestecand bine ca fiecare fasie sa fie cuprinsa de ou.
Procedeul de gatire il alegeti pe care doriti,fie prajiti,fie copti.
Eu i-am pregatit in cuptor, ca sa evit prajeala.Sunt mai gustosi prajiti,dar pentru copii sau regim e mult mai indicat sa-i facem in cuptor.
Tinem crocantelele de pui la cuptor cca 20 de min,apoi ii intoarcem si ii mai lasam inca 20 de min sau pana se rumenesc.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor