Crocantele de pui

Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat cca 500g
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de kechup
  • 1 lingura de mustar
  • 200g corn flakes
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru crocantele de pui taiem carne in fasii subtiri, il punem intr-un vas, adaugam sare, piper, kechup, amestecam bine si lasam deoparte minim 30 de minute.
Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii agitam bine pana sunt toate fasiile de pui acoperite cu faina.
Punem intr-o foaie de copt corn flakes-ul si il maruntim cu un sucitor sau cu un pahar.
Intr-un vas batem oul cu mustarul,un pic de sare si piper.Adaugam puiul scuturat bine de faina,apoi il punem pe corn flakes.Puteti sa puneti fiecare bucata sau puteti sa le puneti pe toate odata,amestecand bine ca fiecare fasie sa fie cuprinsa de ou.
Procedeul de gatire il alegeti pe care doriti,fie prajiti,fie copti.
Eu i-am pregatit in cuptor, ca sa evit prajeala.Sunt mai gustosi prajiti,dar pentru copii sau regim e mult mai indicat sa-i facem in cuptor.
Tinem crocantelele de pui la cuptor cca 20 de min,apoi ii intoarcem si ii mai lasam inca 20 de min sau pana se rumenesc.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce