• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiati
• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiati rondele, ceapa si usturoiul verde taiate in bucati mari si maruntiti la viteza maxima 20 de secunde
• rasturnati compozitia maruntita intr-un bol, adaugati mararul, patrunjelul si frunzele de cimbru, oul batut si pesmetul. Asezonati cu sare si piper dupa gust si amestecati bine compozitia.
• formati chiftelutele cu mainile umede si treceti-le prin mixul de seminte
• asezati chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana devin aurii
• intre timp pregatiti piureul de mazare. Fierbeti mazarea in apa cu putina sare, apoi o scurgeti-o intr-o sita. Puneti mazarea intr-un bol, adaugati untul si uleiul de trufe si pasati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender pana obtineti o crema fina
• serviti chiftelutele alaturi de piureul de mazare.
Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor