Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza

• taiati dovleceii cuburi, ceapa si usturoiul in bucati de 2 cm si puneti-le pe toate in mini-tocatorul de la

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei 3 buc
  • ceapa verde 2 fire
  • usturoi verde 2 fire
  • marar o legatura mica
  • cascaval 100 g
  • branza feta 100 g
  • oua 1 buc
  • pesmet 4 linguri
  • seminte de pin 2 linguri
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara rasa ½ lingurita
  • Sos de iaurt pentru servit:
  • iaurt grecesc 200 g
  • menta verde 2 fire
  • marar tocat 1 lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taiati dovleceii cuburi, ceapa si usturoiul in bucati de 2 cm si puneti-le pe toate in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender. Mixati pana obtineti o pasta.
• puneti mixul intr-o sita si lasati la scurs 10 minute
• amestecati apoi dovleceii mixati cu cascavalul si branza feta date pe razatoare, adaugati oul, pesmetul, mararul tocat, semintele de pin si condimentati dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa
• amestecati bine compozitia si formati chiftelute pe care le asezati in tava tapetata cu hartie de copt
• coaceti chiftelutele la 180 de grade pana se rumenesc usor deasupra
• lasati-le la racit si serviti cu sosul de iaurt si verdeturi proaspete.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors