Piure de mazare, cartof si pastarnac

Piure recomandat bebelusilor de 8 luni.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Fierbe mazarea pana este moale. Separat, fierbe cartoful si pastarnacul, curatate si spalate si taiate in cuburi.


Scurge legumele si pastreaza o cescuta de zeama. Paseaza separat mazarea cu putin unt si apoi cartoful si pastarnacul cu restul de unt.


Adauga zeama de legume atat cat este necesar, pentru a obtine consistenta dorita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce