Piure de cartof, pastarnac si conopida

Piure recomandat bebelusilor de 8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 2 buchetele de conopida
  • o lingurita ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Taie in cuburi legumele curatate de coaja si spalate bine. Pune-le apoi la fiert si lasa-le pana sunt moi cand le intepi cu furculita. Scurge-le de zeama, dar nu o arunca.


Paseaza-le cu un blender vertical si adauga putina zeama pana ajungi la consistenta dorita. La final, adauga uleiul de masline si omogenizeaza bine. 

Daca bebelusul este mai mare, poti inlocui uleiul de masline cu o lingurita cu unt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce