Piure de dovlecel, pastarnac si cartof dulce

Piureul se da bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof dulce
  • 1 lingurita de unt

Mod de preparare

Curata si spala dovlecelul si pastarnacul, apoi taie-le cuburi mari si pune-le la fiert. cand sunt moi, scurge apa si pastreaza o cescuta.


Coace cartoful dulce in cuptor pana devine moale, apoi scobeste miezul si amesteca-l cu ptin unt. Paseaza legumele cu blenderul vertical si adauga putina apa si untul.


Serveste cartoful dulce alaturi de piureul de dovlecel cu pastarnac. Poti inlocui untul cu ulei de masline extravirgin.

Pe aceeași temă:

Crema de orez cu lapte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors