Dulce pentru copilasii mici si mari
Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacao si un praf de sare.
Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele, galbenusul de ou si esenta de portocale.
Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm. Daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor.
Puneti aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului. Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt.
Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute. Cand se racesc se pudreaza cu zahar
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post