Pentru copiii de 12-18 luni
Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare. Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou. Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm.
Daca mai este nevoie, puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor. Puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.
Puneti apoi aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului. Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt.
Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor deasupra.
Cand se racesc, se pudreaza cu zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post