Wafers cu dulceata de visine, capsuni, caise si zahar vanilat

Wafers cu dulceata de visine, capsuni, caise si zahar vanilat este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se amesteca toate intr-un bol.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 100 ml apa minerala
  • 2 esente vanilie
  • 100 gr zahar
  • 1 varf cutit sare
  • ulei

Mod de preparare

Wafers cu dulceata de visine, capsuni, caise si zahar vanilat este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se amesteca toate intr-un bol pana ce se face o crema omogena si pregateste forma de wafers,se incinge si se unge cu putin ulei dupa care se pune cu polonicul in mijlocul formei compozitia obtinuta,se inchide forma cu partea de sus si se lasa cca 3 minute ,dupa care se ia din forma,se aseaza pe platou si se pune dulceata de care doreste fiecare si zahar vanilat.

Wafers cu dulceata este ieftin si foarte bun .
Va doresc pofta buna!


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala