Turta dulce cu cacao de post

Turta dulce cu cacao este o prajitura de post delicioasa. Se amesteca mierea, zaharul pudra, apa si margarina topita - dupa care adaugam bicarboonatul dizolvat si nuca.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 175 gr miere
  • 175 gr zahar pudra
  • 35 gr margarina topita
  • 200 ml apa
  • 10 gr bicarbonat dizolvat in putina zeama de lamaie
  • 150 gr nuca macinata
  • 500 gr faina
  • o lingura de cacao

Mod de preparare

Turta dulce cu cacao este o prajitura de post delicioasa. Se amesteca mierea, zaharul pudra, apa si margarina topita - dupa care adaugam bicarboonatul dizolvat si nuca. Incorporam faina trepata apoi si cacaoa in ploaie. Se incorporeaza foarte bine toate ingredientele apoi se toarna intr-o tava si de sa sa se coaca la cuptorul bine incins. Se lasa la foc cca 1 ora apoi se scoate din tava si se decupeaza cu diferite forme.


Turta dulce cu cacao de post se serveste rece sau cald. Pofta buna

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala