Panettone se taie felii. si-am inceput a tapeta forma. Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale. CREMA: Am facut budinca dupa instruc
Panettone se taie felii.
si-am inceput a tapeta forma.
Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale.
CREMA:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie.
ASAMBLARE:
Am inceput a umple forma, primul strat + bucatele de portocale (cred ca erau portocale de Sicilia).
Am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Si aici pregatit pt vesmantul de gala.
DECORARE:
si rochita de duminica e facuta din pasta de zahar a Adrianei iar trandafirii si decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Pofta buna!
Reteta Tortul meu de duminica a fost propusa de dora_m pe forum www.culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post