Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.
Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.
Pentru blat amestecati 5 oua intregi cu 5 linguri de zahar pana devin o crema. Apoi se adauga cele 5 linguri de faina se amesteca. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina, se fac 2 blaturi fiecare din 5 oua, cand sunt coapte de ruleaza intr-un servet umed.
Pentru crema cele 10 oua intregi, zaharul si cacaua se fierb pe bainmarie pana se ingroasa, apoi se lasa la racit, cand este rece se bate cu mixerul pana se spumeaza, impreuna cu untul, se umple ruladele si se orneaza dupa preferinte.
Tortul Buturuga Dulce se poate servi si cu frisca.
Pentru o crema reusita,ideala este o Oala de fiert lapte de la Kitchen shop, eu am folosit-o si da rezultate excelente.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post