Tort ziua si noaptea

Tortul ziua si noaptea este nu numai un desert delicios dar si aspectuos. Aveti nevoie de oua, zahar, faina si arome.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ziua:
  • 4 oua
  • zahar cat greutatea oualor
  • o lingura de faina
  • un praf de copt si
  • arome
  • Noaptea:
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 50 g pesmet
  • un praf de copt
  • o lingurita de cacao
  • Crema:
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g ciocolata menaj rasa.
  •  

Mod de preparare

Pentru tortul ziua si noaptea se face, pentru ziua,un pandispan, care se taie in doua dupa coacere. Din ingredientele pentru noaptea, rezulta un blat maron, care se taie in doua. La sfarsit, se aseaza in ordinea: noaptea – crema – zi – crema – noaptea.


Tortul ziua si noaptea se umple cu crema si se serveste.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors