Tortul Victoria cu gem este dulcele fin si pufos, in care fructele sau gemul se imbina perfect cu frisca, rezultatul fiind unul delicios. Incerca reteta incredibil de usoara si nu vei regreta.
1. Preincalzeste cuptorul la 190 de grade celsius. Unge si tapeteaza cu faina o tava de tort cu diametrul de 20cm. Pune untul, zaharul si extractul de vanilie intr-un bol si mixeaza pana cand obtii un amestec pufos si zaharul aproape s-a dizolvat. Adauga cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si amesteca pana la omogenizare.
2. Imparte aluatul in doua si coace doua blaturi de tort pentru 20 de minute. Blatul tortului trebuie sa stea la cuptor pana cand este auriu in exterior si daca il apesi in mijloc revine la forma initiala. Lasa-l sa se odihneasca 5 minute in tava dupa care transfera-l pe un gratar si lasa-l sa se raceasca de tot.
3. Unge un blat de tort cu gem, adauga apoi frisca lichida batuta, si aseaza cel de-al doilea blat, ca pentru un sandwich dulce. Pudreaza cu zahar.
Tortul Victoria cu gem se serveste feliat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post