Va recomandam Tiramisu reţetă cu frisca, apetisant si tare bun. Arata foarte bine si in plus savoarea cafelei ii va da un gust deosebit. Se procedeaza astfel:
Tiramisu reţetă cu frisca
Va recomandam un tort apetisant cu piscoturi si cafea. Arata foarte bine si in plus savoarea cafelei ii va da un gust deosebit.
Se procedeaza astfel:
Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.
Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)
In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.
Se orneaza cu frisca.
Se serveste dupa 12 ore de stat la rece
Alte retete dulciuri
Tort diplomat
Prajitura cu crema de capsuni
Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Alinei Vicu (de pe bucataras.ro),...
Desert prajitura cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa