Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 potii cafea
  • ½ dl rom sau aroma de rom
  • Pentru crema:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri faina
  • ½ l lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 25 dkg margarina
  • 5 dkg zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 1 tabla glazura de tort

Mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa racire incorporam margarina amestecata bine cu zaharul pudra. Ungem crema peste piscoturi. Asezam restul piscoturilor peste crema si glazuram cu tabla ce ciocolata.
Alte torturi recomandate

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala