Biscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia intr-o tava
Biscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia intr-o tava de tort tapetata cu hartie speciala si se da la racit. Pentru umplutura se spala merele, se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se aranjeaza feliile una langa alta. Se presara cu scortisoara. Se topeste untul si se toarna peste mere. Deasupra se presara zaharul. Se pune tava la cuptor 40-45 min.
Se taie felii ca de tort si se serveste cu o cafea fierbinte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala