Tortul special de ciocolata se serveste umplut cu doua creme. Pentru blat va trebuie 225 g ciocolata amaruie.
Pentru tortul special de ciocolata se freaca ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt, albusurile spuma si la urma ciocolata topita. Se amesteca bine si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie in trei felii.
Pentru crema inchisa la culoare se topeste ciocolata pe baie de aburi, apoi se pune untul, coniacul si frisca batuta, se amesteca bine, dupa care se aseaza in primele doua foi care se pun inapoi in forma in care s-au copt.
Crema alba se prepara ca si crema neagra, dupa care se aseaza in celelalte foi. Dati la frigider, timp de 4-5 ore. Pentru carliontii de ciocolata, se folosesc 100 g ciocolata amaruie si pudra de cacao pentru presarat.
Tortul special de ciocolata se serveste umplut cu doua creme.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post