Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se
Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se toarna 1,8 litri de lapte. Cacao se amesteca cu 7-8 linguri pline de faina si se adauga 200-300 ml de lapte si se adauga la caramelul cu lapte (care este in fierbere inca). Se lasa pana da un clocot, dupa care se ia de pe foc si se adauga si margarina. Cu crema obtinuta se ung blaturile. Chiar si cel de deasupra.
Alteretete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala