Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se ad
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se adauga apa (pentru a creste cantitatea de albus) si virful de sare. Se adauga galbenusurile si faina. Se tapeteaza tava de tort cu ulei si hirtie de pergament, se toarna compozitia si se da la cuptot, in prealabil incins, la foc mic.
Se stie ca mezelurile din comert sunt asa cum sunt iar la noi, fiul meu e mare amator de sunca, la scoala in pachetel vrea...
Pastrama de curcan la slow cooker Crock-PotIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala