Tort simplu

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se ad

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 linguri cu amidon
  • 1 lingura cu virf de faina
  • 1 vf. de sare
  • 1 lingura de apa
  • 1 lingurita de praf de copt

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat bine cu telul sau cu mixerul, se adauga apa (pentru a creste cantitatea de albus) si virful de sare. Se adauga galbenusurile si faina. Se tapeteaza tava de tort cu ulei si hirtie de pergament, se toarna compozitia si se da la cuptot, in prealabil incins, la foc mic.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pastrama de curcan la slow cooker Crock-Pot

Se stie ca mezelurile din comert sunt asa cum sunt iar la noi, fiul meu e mare amator de sunca, la scoala in pachetel vrea...

Pastrama de curcan la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala