Tortul rulada are avantajul ca se face mult mai repede decat alt tort clasic si impactul vizual este extraordinar atunci cand este servit invitatilor.
Pentru blat: Amestecam albusurile cu zaharul si mixam pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praf de copt.
Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute.
O rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie , rulam si lasam la racit.
Dupa ce se raceste, desfacem din servet, desprindem hartia de copt si ungem cu putin gem, nu prea mult, ca sa nu curga.
Rulam din nou si taiem toata rulada felii.
Pentru crema: Se face budinca, dupa ce s-a racit putin se amesteca cu margarina pana ce s-a omogenizat.
Montarea: Pe fundul si pe marginile unei tavi rotunde cu inel punem felii de rulada, bine ingramadite astfel incat sa nu ramana goluri.
Punem jumatate din crema, apoi asezam felii de banana cat mai apropiate.
Punem si restul de crema. Lasam la frigider sa se inchege bine apoi scoatem tortul din forma cu inel si il ornam cu frisca si fructe.
Produse preferate de pe http://shabbychicshop.ro/:
carafa cu lighean, baie portelan
Tortul rulada se serveste rece, ornat cu frisca si fructe, dupa gustul fiecaruia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post