Tortul de biscuiti este asa cum ii spune si numele, royal. Incredibil de bun, aceasta reteta de tort este usor de preparat, seamana cu salamul de biscuiti doar ca este mai bun :).
Unge o tava rotunda de tort cu fund detasabil cu diametrul de 15 cm cu unt si tapeteaz-o cu hartie pentru copt.
Toaca biscuiti grosier, cat de marimea unei migdale, cu mana.
Mixeaza untul impreuna cu zaharul intr-un bol pana cand devine pufos.
Topeste jumatate din cantitatea din fiecare tip de ciocolata la baie de aburi impreuna cu frisca lichida si toarn-o asa fierbinte in fir subtire peste untul pufos.
Adauga biscuitii si nucile tocate grosier si toarna compozitia in tava pregatita. Da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sursa acestei retete este Rodiva - for the love of cakes.
Dupa ce a stat la frigider imbraca tortul de biscuiti in ciocolata topita si decoreaza dupa bunul plac cu bomboane de ciocolata si flori din martipan sau pasta de zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post