Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecati aceasta compozitie pe bain-mari
Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecati aceasta compozitie pe bain-marie timp de 20 de minute, fara a o lasa insa sa fiarba. Trageti vasul de pe foc, ori de cate ori compozitia se pregateste sa clocoteasca. Adaugati apoi faina, treptat, amestecand bine. Turnati compozitia intr-o forma rotunda de tort, unsa si tapetata. Coaceti blatul la foc potrivit, apoi lasati-l sa se raceasca si taiati-l in 3 foi, pe orizontala. Pentru crema, amestecati frisca cu fulgii de cereale si ciocolata rasa. Umpleti foile cu aceasta crema. Acoperiti tot tortul cu frisca, decorativ, si ornati-l cu bucati de pepene rosu sau galben, la alegere.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort de mere cu nuci si zahar ars
Tort tiramisu
Tort cu zmeura
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post