Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte crema in doua. Se topeste
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte crema in doua. Se topeste in cuptor ciocolata amaruie cu 2 linguri de apa calda si se amesteca cu jumatate din cantitatea de crema. Se topeste ciocolata cu lapte cu 2 linguri de apa calda si se inglobeaza in cealalta jumatate de crema. Se tapeteaza cu folie de aluminiu forma de tort si se pune pe fund un strat de piscoturi inmuiate in esenfa de cafea. Se pune apoi un strat de crema cu ciocolata amaruie, Se continua cu un rand de piscoturi inmuiate si un strat de crema cu ciocolata cu lapte. Se termina cu un rand de piscoturi. Se lasa tortul la rece 3 ore. Se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Prajitura cu visine
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios