Tortul racoros cu fructe este delicios, dar si aspectuos in acelasi timp. Combinatia de fructe din aceasta reteta de tort este minunata.
Blatul acestui tort este din biscuiti cu fulgi de cocos.
Biscuitii se zdrobesc, iar untul se topeste, dupa care se amesteca impreuna cu un pumn de fulgi de cocos. Acesta va fi asa zisul blat.
Intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili se aseaza biscuitii inmuiati in unt si se da tava la frigider pentru o jumatate de ora.
Gelatina se inmoaie. Branza de vaci se amesteca cu smantana, zaharul si sucul de fructe. Capsunile se taie felii potrivite si se adauga la compozitia de branza si smantana impreuna cu gelatina. Se aseaza crema peste "blat" si se da tortul la frigider pentru cateva ore (minim 3).
Se taie bucati de mango, felii de pepene si felii de capsuni si se orneaza tortul. Se presara de asemenea, fulgi de cocos.
Tortul racoros cu fructe este potrivit pentru o portie de dulce in zilele de vara sau pentru orice ocazie festiva.
Am găsit rețeta pe net, mi-a plăcut denumirea și am zis sa o testez. Zis și făcut. Am folosit margarina pentru ca...
Fursecuri Bulgari de zapadaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala