Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu fa
Batem spuma untul, cacao si ouale si adaugam zaharul pudra, laptele, faina si praful de copt. Ungem cu unt o forma rotunda de tort si o presaram cu faina. Turnam aluatul in forma de tort si il coacem. Il lasam sa se raceasca in forma de tort. Pentru umplutura fierbem grisul in lapte, dupa racire adaugam galbenusurile. Batem spuma zaharul, zaharul vanilat si untul si amestecam cu grisul. Turnam umplutura peste aluatul din forma. Glazuram: incalzim untul cu cacao si il intindem pe tort. Inainte de servire scoatem forma si feliem.
Alte retete
Tort tiramisu
Tort cu mere
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post