Tort Moca garnisit cu migdale

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250g zahar pudra
  • 250g nuci sau migdale pisate
  • 2 linguri pesmet fin(alb); Crema: 250 g unt
  • 250g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 1/2 baton vanilie
  • 1 cescuta esenta de cafea
  • 100g migdale curatate

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort, se coace si, dupa ce s-a racit, se taie in doua. Se umple si se glaseaza cu urmatoarea crema. Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga, unul cite unul, galbenusurile si vanilia bine pisata, pina obtinem o crema. Se toarna cite putin din esenta de cafea si se amesteca bine. Dupa ce tortul a fost umplut si imbracat cu crema, se garniseste cu migdale taiate.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors