Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna i
Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna in ea compozitia, apoi se introduce in cuptor, la copt, pe foc mic. Se scoate, se lasa la racit si se taie pe orizontala, in doua. Se insiropeaza cu sirop din 7 linguri de zahar fiert cu un pahar de apa, rom si coaja de portocala. Se prepara apoi crema. Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, zaharul vanilat si se lasa sa se ingroase. Se mai adauga gelatina inmuiata in doua linguri cu apa calda si se amesteca pana se ingroasa. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca si cu fructe zaharisite. Se asaza crema intre cele doua blaturi iar deasupra se garniseste cu restul de frisca.
Se serveste dupa ce a stat la rece pana a doua zi.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri delicioase
Prajitura televizor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post