Tort Manuela

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 200 ml de smantaana lichida
  • 200 gr de ciocolata
  • 1/2 pliculet praf de copt sau 6 gr de praf de copt sau o lingurita mica rasa
  • 100 gr faina
  • 2 linguri de ness

Mod de preparare

Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul.

In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu praful de copt.

Am tapetat forma si am asezat pe fundul ei prune din sirop si deasupra am turnat compozitia.

Am copt la 180 gradeC pentru 45 de minute.
Reteta Tort Manuela a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din carne de vita

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...

Rulouri din carne de vita
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide