Tort Magda

Se fierbe laptele, iar cind da in clocot se pun in el bucatelele de rahat si se lasa pe foc mic, pina se topeste rahatul, amestecind mereu. Se ia de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. biscuiti
  • ¼ l lapte
  • ¼ kg. rahat
  • 100 gr. nuci
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • o cescuta rom
  • coaja rasa de lamiie
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Se fierbe laptele, iar cind da in clocot se pun in el bucatelele de rahat si se lasa pe foc mic, pina se topeste rahatul, amestecind mereu. Se ia de pe foc si se amesteca incet cu biscuitii rupti bucati, cacao, romul, aromele, parte din nucile rumenite in zahar ars si tocate (praline). Compozitia se lasa sa se raceasca, apoi se aranjeaza pe o farfurie rotunda, dindu-i forma de tort.
Se garniseste cu restul de nuci pralinate si ciocolata rasa

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...

Paste integrale cu legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide