Crema 1 Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-
Crema 1
Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-se din cand in cand. Cand s-a racit se amesteca cu cele 8 galbenusuri.
Blatul: albusurile batute spuma tare se amesteca cu faina si 5 linguri din crema 1. Se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.
Crema 2:
Margarina Rama se freaca bine, impreuna cu restul de crema 1 si nuci(optional). Se pune putin cate putin ca sa nu se taie.
Se taie blatul in doua. Se ajeaza primul strat, se insiropeaza cu siropul de la compot. Se pune crema 2, un strat de frisca, cateva bucatele de ananas, a doua parte ablatului care se insiropeaza.se orneaza cu frisca.
De unde leurda cand afara e zapada? de la congelator desigur...
Rulou de pui umplut cu leurdaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata