Tortul inima cu frisca si fructe poate fi servit la ocazii speciale sau poate fi facut, pur si simplu, din dragoste pentru cei dragi.
Prepararea blatului:
Se bat albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare. Adaugam si uleiul. Faina o amestecam cu cacao si cu praful de copt si apoi punem cate o lingura in compozitia de oua. Coacem la cuptorul preincalzit 45 minute, dupa care scoatem blatul si il lasam o noapte.
Prepararea cremei:
A doua zi preparam frisca cu zaharul si capsunile taiate bucatele, insiropam blaturile si acoperim cu crema. Se imbraca tortul in frisca batuta, se niveleaza si se orneaza cu fructele taiate dupa bunul plac, dar si cu bucatele de ciocolata.
Tortul il dam la frigider pentru minim 2 ore.
Sursa de inspiratie: http://www.teobucatar.ro/2012/05/tort-cu-frisca-si-capsuni.html
Produsele Philips sunt de foarte buna calitate si mi-as dori sa testez unmixer vertical pentru prepararea mai rapida a torturilor si pentru usurarea muncii.
Tortul inima cu frisca si fructe se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post