Tortul in forma de inima este o declaratie de dragoste foarte frumoasa pentru persoana draga, mai ales ca "dragostea trece prin stomac", nu-i asa?
BLATUL:
Mixam galbenusurile cu zaharul si visinata pana se albeste.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Faina o amestecam cu praful de copt,cacao si un praf de scortisoara.
Adaugam faina peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor dupa care adaugam albusurile batute spuma,amestecand cu o paleta.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il taiem.
CREMA:
Pregatim crema conform instructiunilor de pe plic(eu am adaugat 200 ml frisca).
Blatul l-am taiat in trei.
Am asezat prima foaie,insiropam,am uns cu visine facute dulceata din camara de Bunatati din natura, crema de vanilie, blat, insiropat, dulceata-crema-blat-crema de vanilie si dam la frigider pana se intareste complet crema.
Topim ciocoata cu 50 ml frisca si turnam peste crema si decoram.
Tortul inima se serveste rece, ornat cu frisca, bomboane sau inimioare din pasta de zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post